Få en professionel webshop i Magento 2

Vil du have en professionel webshop og opleve mere salg og større omsætning. Så kig med her!

Vil du have en professionel webshop og opleve mere salg og større omsætning. Så kig med her!

4 gode grunde til at få en webshop hos os:

  • Samtlige vores ansatte har stor erfaring med webshops. De fleste af os har selv tidligere drevet webshops. Vi ved hvad der virker. Og hvad der ikke gør!
  • Vi har erfaring fra mere end 60 danske webshops – heriblandt har vi hjulpet nogle af de allerstørste med at sælge mere online.
  • Alle de fejl, der kan opstå med arbejdet af en webshop har vi lavet. Du kan derfor undgå mange fejl og fælder, når vi er med på sidelinjen.
  • Vi knokler for din succes: Også fredag aften og når tingene ikke lige virker som de skal.

Lad os kun lave din webshop, hvis du kan svare ja til disse ting:

  • Du har et ønske om at sælge mange flere produkter online og oprigtigt er klar til at vækste din forretning.
  • Vil have professionel – men også kritisk – rådgivning, som skaber mere vækst på din bundlinje.
  • Ser din webshop som en investering frem for en udgift. 
  • Er Ambitiøs ift. at skabe vækst online: Vi bygger din shop for at du kan sælge flere produkter. Vi tager det seriøst. Og du skal gøre det samme!
  • Ønsker en kraftfuld webshop, som kan udbygges frit efterhånden som din forretning vokser

Tilpasset din virksomheds behov

Skal du bruge en webshop skræddersyet til dine ønsker og behov? En webshop, som er let for dine kunder at bruge, har et lækkert design og som giver et godt købsflow? Hos Høks er vi altid klar til at rådgive, designe og udvikle den perfekte webshop løsning for dig og dine kunder.

Vi skræddersyer en løsning tilpasset dine behov, som kommunikerer og sælger dine produkter og serviceydelser bedst muligt. Vi tilbyder flere forskellige løsninger afhængig af, hvor omfattende en webshop du ønsker og har behov for. Vi rådgiver altid, så du får, hvad der dækker dine behov med mulighed for vækst, uden at det bliver for omfattende i forhold til dine reelle behov, og overstiger, hvad du reelt har brug for.

Dermed sikrer vi, at du får en løsning, der passer præcis til dine kunder og din forretning, samt den størrelse af webshop du har brug for.

Forskellige muligheder tilpasset dig

Vi designer og udvikler komplette webshopløsninger i de bedste CMS, bl.a. i WooCommerce og Magento. Vi rådgiver dig i forhold til, hvilken løsning vi vurderer bedst til din webshop baseret på din forretnings og kunders specifikke behov.

Det sikrer at du får en optimal webshop, men også at du ikke betaler for mere end du har behov for, eller kan overskue at vedligeholde. Vi har mange års erfaring og ekspertise, hvad angår rådgivning og udvikling af webshops, og garanterer at vi kan lave en god løsning til dig og din forretning.

De forskellige løsninger og systemer udmærker sig hver især på deres områder, og vi tager selvfølgelig højde for dine behov og præferencer, når vi rådgiver. Magento er et komplet CMS, specifikt udviklet til webshops, med næsten uendelige muligheder for funktioner, design og tilføjelser. WooCommerce er en webshopudvidelse til WordPress, som typisk anbefales til små eller mindre webshops. Vi laver altid en anbefaling på grundlag af, hvad du har brug for, og hvilke funktioner der skal indgå i din webshop.

Hvad enten du er vant til at styre og vedligeholde din webshop selv, eller får hjælp til det, så er vi klar til at bistå med professionel assistance, samt løbende rådgivning og service.