Ser du side 2 i Google?
Det gør de fleste ikke

Vil du have flere organiske besøg?
Vi kan hjælpe dig til bedre placeringer i søgemaskinerne.

Er du på jagt efter en SEO konsulent? Høks er et digitalt bureau med mange års erfaring. Vi har igennem de seneste 6 år hjulpet mere end 400 virksomheder med at få succes på internettet. Vi er specialiserede i design og programmering af hjemmesider samt online markedsføring.

Igennem tiden har vi løst opgaver for store og små kunder, det betyder også at vi har været i mange forskellige brancher SEO-mæssigt. Dette har givet os en rigtig god erfaring i at give mange virksomheder i Danmark succes i de organiske søgeresultater.

Hos Høks knokler vi hver dag benhårdt for at gøre vores kunder tilfredse. Vi ved at grundlaget for din SEO-mæssige succes er benhårdt arbejde fra vores side.

Høks kan være din faste SEO konsulent

Vi har hjulpet mange forskellige kunder med søgemaskineoptimering.

Få en SEO konsulent fra Høks, som er dygtig til SEO

Hos Høks har vi en SEO konsulent ansat, som varetager vores forskellige SEO kunder. Med flere års erfaring inden for bureau og specielt SEO branchen gør dette os meget kompetente til at løse stort set alle slags opgaver.

Vi er specialister i optimering af hjemmesider, således at hjemmesiden giver mest mulig værdi for brugeren, men stadigvæk overholder Googles retningslinjer til punkt og prikke.

Igennem vores erfaring de seneste par år har dette lært os præcist hvad der bør ændres fra website til websites. Ligeledes er vi meget stærke i de forskellige CMS’er på markedet såsom WordPress, Joomla samt Magento.

Der findes mange danske seo virksomheder. Vi er et digitalt bureau, nogle af vores kunder kalder os også for et SEO bureau.

Vi er anderledes fra mange andre i branchen fordi vi går meget op i gennemsigtigheden med hvad vi laver over for vores kunder. Det er meget vigtigt for os at vores kunder ved hvad de betaler for. Derfor så går vi også meget op i at dokumentere det udførte SEO-arbejde således at vores kunder konstant ved hvad der måtte være udført i forbindelse med deres website. Ved opstarten af et samarbejde vil der blive udarbejdet en SEO analyse, som du også vil blive præsenteret for.

Gem

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...

Rasmus Hoeks

Direktør & e-handelspecialist

+45 71 99 24 28

Få et tilbud i dag