SEO bureau
i Aarhus

9 ud af 10 anbefaler os til andre.
Må vi også hjælpe dig?

I din virksomhed, har I sandsynligvis ofte talt om, I bør forbedre jeres placeringer på Google via Søgemaskineoptimering. Måske er I aldrig kommet videre, fordi I ikke lige kendte et dygtigt og effektivt SEO Bureau, og måske har I troet, at SEO var alt for komplekst og dyrt.

Søgemaskineoptimering behøver ikke at være en dyr investering. Tværtimod. Når I køber de rigtige, gennemtænkte løsninger, kan det være med til at skabe en eksplosiv vækst i jeres salg og dermed forbedre jeres bundlinje væsentligt.

Som et erfarent SEO Bureau har vi stor erfaring med effektiv online markedsføring, der skaber vækst på din bundlinje. I samarbejde med jer udarbejder vi en effektiv og skudsikker søgemaskineoptimerings-strategi. Og det er hverken dyrt eller bøvlet.

Om dit SEO Bureau

Høks er et digitalt bureau i Aarhus. Vi specialiserer os i udvikling af hjemmesider og Søgemaskineoptimering, der virker. I forhold til online markedsføring laver vi søgemaskineoptimering for rigtig mange af vores kunder.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at være det foretrukne SEO bureau.Vi har nogle meget dygtige SEO konsulenter ansat til at varetage vores kunder i dette segment.

Vores kunder ligger i hele landet, og vi kan selvfølgelig servicere virksomheder i hele Danmark. Vi ved, hvilken betydning troværdighed og tillid har for vores kunder i forbindelse med håndtering af deres SEO.

Det betyder bl.a. at vi er ekstremt åbne og transparente med, hvad vi udfører af SEO arbejde. Dette gør at vores kunder ved præcis, hvad de betaler for. Dette er noget af det, som gør, at 9/10 af vores kunder anbefaler os til andre.

SEO Bureau – sådan arbejder vi

SEO er svært at forstå og tager tid. Vi har brugt mange år på at udvikle en proces, som vi ved virker. Den indeholder en masse teknik, men i bund og grund gør vi følgende, når vi skal løfte din virksomheds placeringer i Google:

  1. I samarbejde med dig analyserer vi din virksomheds nuværende situation på Google
  2. Vi udvælger relevante nøgleord, som vi vil arbejde på at forbedre placeringerne på.
  3. Vi opsætter en månedlig rapport, så du kan se, hvad du får ud af at bruge os som SEO Bureau
  4. Der arbejdes på at udarbejde tekst til din hjemmeside og bygge værdifulde links, så SEO’en kan virke optimalt
  5. Vi evaluerer løbende på vores indsats og udvælger i samarbejde med dig nye nøgleord.

seo1

Et SEO Bureau, der stiller krav til dig!

Før at vi kan lave effektiv Søgemaskineoptimering for dig, må vi have klare retningslinjer for samarbejdet. Det betyder, at vi ikke tager hvem som helst ind som kunde. Vi stiller faktisk krav til dig. Her er de krav, vi stiller, for at vi vil være dit fremtidige SEO-bureau:

  • I skal tage Søgemaskineoptimering seriøst og være villige til at bruge lidt penge på det. Vi kan ikke levere fantastiske resultater for 1.000kr om måneden. Mange SEO Bureauer lover dette, men i vores verden er det på ingen måde realistisk.
  • I skal være en del af processen: Vi kan ikke levere resultater for jer, hvis I ikke indgår som sparringspartner i starten af projektet. Vi har brug for jeres ekspertise til at vælge de korrekte søgeord. Det er nemlig helt afgørende, at vi får valgt de rigtige søgeord fra start.
  • I respekterer vores erfaring: Når det kommer til SEO ved vi, hvad vi taler om! Derfor forventer vi, I tager vores rådgivning seriøst og tror på, at vi vil jer det bedste. Vi lover tilgengæld, vi gør det samme med jer!

Ovenstående kan lyde både snobbet og surt. Men det er ment i bedste mening. Som SEO bureau VIL vi levere resultater til jer. Og det kræver noget af både jer og os. Og at vi er enige om rammerne for samarbejdet. Når først vi er det, så ved vi nemlig, vi kan få et rigtigt godt samarbejde, som kan holde i flere år. Og det er her vi kan skabe værdi. Både for jer og os.

Ok fint nok… Må jeg se nogle referencer?

Ja, det kan du tro. Vi har leveret masser af fantastiske resultater til vores SEO-kunder. I sagens natur ønsker hverken vi eller vores kunder dog at have disse tilgængelige online. Men du kan altid sende os en mail eller ringe, så vil vi gerne fremvise alle resultater for dig.

 

SEO i Århus

Med vores beliggenhed i Århus har vi også en hel del århusianske virksomheder som kunder. I hele Høks’ eksistens har vi holdt til i Århus, og vi elsker at være en del af den fantastiske by.

Hvis du bor i Århus eller i nærheden af byen, så er du altid velkommen til en kop kaffe på kontoret og en snak om dine muligheder.

 

SEO analyse

Vi har udført ekstremt mange SEO analyser for kunder i Århus og resten af Danmark. En ordentlig SEO analyse er grundlaget for at vi kan gøre vores arbejde godt nok.

Hvis grundlaget i et website ikke er godt, så er det også meget svært at optimere SEO-mæssigt. Ved indgåelse af en fast aftale med os, er vi derfor altid grundige i vores SEO analyse, for at skabe et stærkt fundament for videre arbejde.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Bedømmelse: 3.7/5. Fra 3 stemmer
Vent venligst...

Rasmus Hoeks

Direktør & e-handelspecialist

+45 71 99 24 28

Få et tilbud i dag