Dit reklamebureau i Aarhus

Vi er et digitalt reklamebureau i Aarhus, hvis fornemste formål er at styrke din bundlinje. Vi hjælper dig med alt fra digital strategi  til markedsføring i søgemaskinerne og tryk af visitkort.

Du har mange muligheder – vi har mange løsninger

Markedsføring anno 2016 er komplekst og mangeartet. Derfor er vores første opgave – i samarbejde med dig – at finde frem til, hvilke strenge i skal spille på, for at få maksimalt ROI ud af jeres markedsføringsbudget.

Til at afklare dette indlægger vi ofte en eller flere workshops med enten jeres brugere eller jer selv, hvor vi får afdækket, hvilke udfordringer I står overfor og hvad I egentligt ønsker at opnå for jeres markedsføringskroner. Vi er et reklamebureau af den ‘nye skole’ og da vi primært agerer i den digitale verden har vi sammen den fordel, at vi kan måle resultaterne af de fleste indsatser. Derfor er det vigtigt vi sammen får formuleret, hvad vi ønsker at opnå, så vi ved, hvornår vores indsats har været en succes, og hvornår der skal forbedres.

Eksempler på løsninger: 

bgskaerme
movinnskaerme
Case one project image one

Se mange flere løsninger på vores Cases side

Et reklamebureau i Aarhus behøver ikke koste en formue

Vi arbejder både med store og små brands. For os er størrelsen på jeres firma ikke vigtigt – det eneste vi kræver er, at vi får lov til at gøre vores arbejde ordentligt. Det betyder i praksis, at vi udvikler både logoer og coorporate websites på samme måde: Med en insisteren på at kvalitet er mere interessant end det modsatte.

Hvilke opgaver løser i oftest som reklamebureau?

Når vi skal styrke din virksomheds brand og bundlinje har vi mange forskellige værktøjer, vi gør brug af. Ingen virksomhed er ens og derfor er deres behov også vidt forskelligt. Når det så er sagt, så er der en række metoder og løsningsmodeller, vi ofte gør brug af. Eksempler på dette er:

  • Opbygning af professionelle og brugervenlige hjemmesider
  • Integrationer mellem jeres it-løsninger, så de taler effektivt sammen og derved sparer jer værdifuld tid.
  • Webshops og e-handel med fokus på resultater, der løfter jeres bundlinje
  • Digital design og strategi
  • Udvikling af visuelle identiteter, så jeres virksomhed fremstår professionel
  • Online analyseværktøjer, så du får et overblik over resultaterne af din online indsats
  • Logo design
  • Hosting og drift af jeres online løsninger.

Reklamebureau i Aarhus med erfaring fra mange egne virksomheder

Alle partnere i Høks har tidligere erfaring fra egne virksomheder – og de fleste af vores ansatte har tilmed også selv haft mindre virksomheder. Det betyder i praksis, at vi er klar over, at en digital løsning skal skabe vækst på bundlinjen og som følge heraf fokuserer vi benhårdt på at vores løsninger skal skabe resultater.

Sponsor af Aarhus Golf Klub

Vi støtter gerne vores nærområde – både fordi vi elsker byen, men også fordi det er god forretning. Derfor sponsorerer vi Aarhus Golf Klub, hvor vi er det stolte sponsorer af hul nummer 7.