Vi bygger Webshops for førende virksomheder

9 ud af 10 anbefaler os til andre. Må vi også hjælpe dig?

9 ud af 10 anbefaler os til andre. Må vi også hjælpe dig?

Professionel og personlig

Professionalisme og personlighed er to af de vigtigste ting hos os. Vi giver dig professionel rådgivning og vores leverancer skal sidde i skabet hver gang. Samtidigt skal det skinne igennem, at vi rent faktisk bekymrer os om jer og jeres digitale tilstedeværelse.

Derfor udformede vi i sin tid vores manifest – bestående af 6 punkter, som vi ikke vil gå på kompromis med. Disse punkter er stadigt gældende i dag og lyder som følger:

#1 Højeste kvalitet

Kvaliteten af din online platform, og webløsning, skal afspejle kvaliteten af din forretning, produkter og serviceydelser. Det hjælper vi dig til at opnå igennem knivskarpt design, udvikling og online markedsføring. Vi bidrager til din digitale succes med mange års erfaring og ekspertise i webbranchen.

#2 Vi bliver nødt til at forstå din forretning

Vi kan først hjælpe dig, når vi har indgående kendskab til din forretning og kunder. Det er vigtigt for os at forstå, hvordan vi laver en værdiskabende løsning, der opfylder dine og dine kunders behov. Vi skaber en online platform, og løsning, der reflekterer din forretning.

#3 Du skal have personlig service

Det er vigtigt for os, at der er en personlig relation i vores samarbejde med dig. Det skaber større tryghed, danner grundlag for et bedre samarbejde, og giver et skarpere resultat. Vi løser dine digitale udfordringer, og er der, når du har behov for hjælp.

#4 Vi laver det kun, hvis vi selv ville købe det.

Vi laver ikke løsninger, vi ikke selv ville bruge, eller kan stå inde for. Det er vores måde at sikre at det altid lever op til den kvalitet og forventning, vi har for projektet. Samtidig er det for at sikre god grobund for et potentielt videre samarbejde, som skaber værdi for både dig og os.

#5 Det SKAL være sjovt

Vi elsker vores job, og det smitter af på vores dagligdag. Vi knokler hver dag for at levere høj kvalitet, og vi har det sjovt i mens vi gør det. Det er vigtigt for os, at der er en god og humoristisk omgangstone på kontoret. Vi tror på, at glade medarbejdere giver gladere kunder og bedre resultater!

Vil du vide mere om hvordan vi konkret tilgår et webprojekt, kan du læse mere om vores proces her 

#6 Vi er ikke for alle

Og det er ok.

“We’d rather be someone’s shot of whiskey than everyone’s cup of tea.”

Komplekst kursuskatalog i Magento

Se case

Kompleks B2B og B2C webshop i 3 lande.

Se case

7 Magento webshops samlet i én for en af danmarks største vinduesfabrikanter

Se case

Elegant og lynhurtigt online katalog til B2B/B2C

Se case

Lynhurtigt og lækkert Magento 2 website på 3 sprog

Se case

Danmarks førende emballage webshop bygget i Magento 2 og integreret med NAV

Se case

AirBnb for servicerede lejligheder

Se case

Opdatering til Magento 2 til Webshop i vækst

Se case