Nyt website til Globalt Fokus

20. marts 2015

| Nyt fra os til dig

 

I maj 2014 blev NGO Forum og Concord Danmark sammenlagt. Den nye organisation blev døbt Globalt Fokus – Folkelige Organisationer for Udviklingsarbejde og der skulle i den forbindelse udvikles et nyt website der kunne varetage det indhold og de funktioner som sammenlægningen bar med sig.

Responsivt og brugervenligt design

I de første indledende møder klarlagde vi i fællesskab Globalt Fokus’ ønsker og behov samt udviklede et løsningsforslag til et nyt website.

63% – Så mange danskere gik i 2013 på internettet fra mobil eller smartphone.

På baggrund af ovenstående tal var det derfor helt indlysende, at GlobaltFokus.dk skulle udvikles responsivt, så siden automatisk tilpasser sig mobile enheder. Du kan læse mere om responsivt design her.

På de små skærmstørrelser er det ikke altid nemt for brugerne at bevare overblikket over et stort og komplekst website. Derfor har vi også gjort en stor dyd ud af at udvikle hjemmesiden så brugervenligt som muligt, så siden forbliver overskuelig for den besøgende – uanset om vedkommende kommer fra smartphone, tablet eller desktop.

Joomla

Globalt Fokus’ gamle hjemmesideløsning var opbygget med Joomla CMS og de ønskede derfor at deres nye website ligeledes skulle opbygges i Joomla. Joomla er et gratis system der giver dig mulighed for at ændre og udbygge din hjemmeside, uden at du behøver at kunne programmere. Desuden udbygges og forbedres Joomla konstant, så derfor får man med systemet et stabilt og modent produkt der bruges af adskillige virksomheder.
Kunne du også tænke dig et hjemmeside i Joomla? Du kan læse mere om Joomla-løsningen her.

Styr på kommende arrangementer

På den nye hjemmeside ønskede Globalt Fokus en funktion til at holde styr på kommende arrangementer i organisationen, blandt medlemmer samt i netværket. Derfor har vi på hjemmesiden implementeret et overskueligt og håndtérbart kalendersystem som er tilpassetspecielt Globalt Fokus’ behov.

kalender

Du kan læse mere om skræddersyede komponentudvidelser til dit Joomla CMS her.

Resultatet

Resultatet af arbejdet er, at Globalt Fokus nu har et brugervenligt website med et professionelt udtryk.
Vi er stolte og glade over samarbejdet med Globalt Fokus. Vil du se resultatet? Så klik ind på www.globaltfokus.dk

visitkort

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...