Nyt website til Aarhus Golf Club

31. marts 2015

| Nyt fra os til dig

 

Vi har på det seneste hos Hoeks arbejdet hårdt på en ny hjemmeside for Aarhus Golf Club og fredag d. 20. marts kunne vi langt om længe sende siden i luften.

Mobilvenligt design

Alle medlemmer kan altså tilgå siden fra både computer, tablet og mobil. Dette fungerer godt til alle, som er på farten – også på golfbanen. Uanset om du skal tjekke klubbens oplysninger, se kommende begivenheder, tjekke banestatus eller logge på Golfbox, så er alt dette muligt med den nye hjemmeside.

Nu med kalender

I Aarhus Golf Club sker der rigtig mange ting. Derfor har den nye hjemmeside fået et kalender-system, som gør det muligt for medlemmerne – og alle andre – at se klubbens begivenheder. Man kan endda også kun vælge de kategorier, som vedrører én. På den måde bliver begivenhederne let-tilgængelige for alle. Nemt, brugervenligt og altid lige ved hånden.

kalender-mockup

 

Nyhedsbrev til de nysgerrige

Aarhus Golf Club er en klub i udvikling og der kommer løbende nye medlemmer. Men er du “bare” interesseret i, hvad der sker i klubben og vil følge med i udviklingen, så snydes du ikke. Vi har nemlig gjort det muligt for alle at tilmelde sig klubbens nyhedsbrev. Dette kan du gøre på alle sider – og på alle platforme.

nyhedsbrev-mockup

 

Stadig med Golfbox log-in

Størstedelen af medlemmerne i klubben bruger meget hjemmesiden for at tilgå Golfbox. Dette er en platform for golfspillere, hvor de blandt andet kan booke en træner. Det var altså en vigtig feature at få med på den nye hjemmeside. Vi har valgt at placere log-in boksen i menuen, så den altid er tilgængelig for medlemmerne – også på mobilen, hvor den er erstattet med en log-in knap i øverste højre hjørne. Så uanset hvor du er, har du stadig mulighed for at tjekke Golfbox.

 

golfbox-mockup

 

Aarhus Golf Club har nu fået en splinterny responsiv hjemmeside. Vi har ikke fjernet noget, blot tilføjet nogle lækkerier, som gør oplevelsen endnu bedre. Så samme indhold – bare i nye rammer. Vi håber medlemmer og besøgende på hjemmesiden kan lide resultatet.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for netop din golfklub, så står vores kontaktchef klar til at tale med dig.

 

Kontakt os på tlf: 71 99 41 40

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...