Ny kunde: Movinn ‘flytter ind’

18. februar 2015

| Nyt fra os til dig


Movinn – udlejning af lækre, møblerede lejligheder

Movinn udlejer møblerede og servicerede boliger i København til danske virksomheder, offentlige institutioner og forsikringsselskaber, som har behov for et midlertidig hjem til sine ansatte og kunder. Hos Movinn er ordenlighed og professionalisme helt centrale dyder og dette værdigrundlag går igen i hele forretningskæden – og naturligvis skulle dette også afspejles på deres hjemmeside.

I samarbejde med Skandalekommunikation.dk har vi udformet deres nye hjemmeside: Skandalekommunikation har stået for det grafiske arbejde og UX-design, mens vi har implementeret en responsiv løsning i Drupal CMS, hvor potentielle kunder kan se på lejligheder og anmode om at leje en.

Mobilvenligt og på flere sprog

En webløsning anno 2014 stiller krav til, at sitet skal fungere perfekt på både mobil og tablet. Det har vi sørget for er tilfældet – både med lejlighedsvisninger og med alle andre sider på websitet. Derudover er løsningen fra start lavet på 3 forskellige sprog: tysk, engelsk og dansk og vi har implementeret muligheden for nemt og hurtigt at kunne tilføje flere sprog og valuta i takt med at Movinn vokser til flere lande.

Integration af Podio projektstyringsværktøj

I fase 2 af denne udviklingsproces skal vi have integreret Podio projektstyringsværktøj, så ejerne af Movinn på sigt kan styre alle lejligheder og hele deres virksomhed og blandt andet oprette og redigere deres lejemål direkte fra Podio.

Vi glæder os meget til at forsætte samarbejdet med både Movinn og Skandalekommunikation.

 

 

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...