Køreklar magento webshop

Alt du har brug for samlet i én, gennemtestet løsning. Kom i luften hurtigt og spar penge.

Alt du har brug for for at kunne drive en succesfuld Magento Shop. Samlet i én.

Vi har samlet en bundsolid pakke, som indeholder dét du skal bruge for at drive en professionel webshop:

 • Du kan få en demo af vores Magento shop, før du køber. Slut med lange kravspecifikationer. Hos os ved du, hvad du får.
 • Glem alt om 5-9 måneders udviklingsfase. Vores løsning virker og vi kan have dig i luften i løbet af få uger.
 • Integrationer til det en moderne købmand har brug for: NAV, e-conomic, C5, Google Shopping, Facebook, MailChimp, Epay, mm.

Bestil en demo i dag

Smukt design – også på mobilen

Din webshop bliver vist optimalt på både mobil, tablet og computer.

 

Vælg KRAFTFULD hvis du:

Vores standardløsning er nok til de fleste små- og mellemstore webshops. Større kunder har oftest brug for en skræddersyet Magento løsning

Dette kendetegner de fleste af vores kunder, som vælger KRAFTFULD:

 • Er vokset ud af mindre shopsystemer såsom WooCommerce, Shopify mm.
 • Vil hurtigt i drift og vil spare pengene til markedsføring
 • Vil sove trygt om natten, velvidende du kører på en gennemtestet ehandelsplatform
 • Vil bruge dit budget på markedsføring istedet for webudvikling og kreative workshops
 • Ønsker en nem og kraftfuld webshop, som kan skaleres frit efter dit behov.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, hvor specielt fleksibilitet og hurtig forståelse for vores ønsker, var med til at gøre processen med at lave ny website meget effektiv.

Jakob DallFotograf ved Bam.dk

Høks står for at drive og vækste ESSENTIALS FOODS’ Magento webshop i UK, Sverige og Danmark. Vi er en krævende kunde, og shoppen er kompleks og med stor ordre volumen. Høks er en uvurderlig drivkraft bag en yty vækst på den rigtige side af 50%. De får derfor mine varmeste anbefalinger

Christian Degner ElsnerStifter & Ejer ved ESSENTIAL FOODS

4 grunde til at vælge os:

Vores speciale er at bygge og drifte webshops i Magento

 • Samtlige vores ansatte har stor erfaring med webshops. De fleste af os har selv tidligere drevet webshops. Vi ved hvad der virker. Og hvad der ikke gør!
 • Vi har erfaring fra mere end 60 danske webshops – heriblandt har vi hjulpet nogle af de allerstørste med at sælge mere online.
 • Alle de fejl, der kan opstå med arbejdet af en webshop har vi lavet. Du kan derfor undgå mange fejl og fælder, når vi er med på sidelinjen.
 • Vi knokler for din succes: Også fredag aften og når tingene ikke lige virker som de skal.

 

Bygget på det bedste vi har

KRAFTFULD er bygget på Magento e-handelssoftware. Tilsat de mest normale funktioner, som danske webshopejere har brug for.

Løsningen kan det meste ud af boksen og dét den ikke kan, udvikler vi specielt til dig.

Se en række af funktionaliteten herunder:

Kundelogin – med oversigt
Med kundelogin får kunderne mulighed for at se oversigten over deres igangværende salg, tidligere salg, mulighed for at downloade fakturaer mv.

Smart søgning
Få en søgning, der selv foreslår resultater på baggrund af dine kunders indtastninger og undgå, de søger forgæves.

Pakkelabels (modul)
Mindst administrationen ved at få tilkoblet din løsning til GLS, PostNord eller lignende forsendelseintegrationer og håndter oprettelsen af din pakkelabel nemt og bekvemt.

Fleksible produkter
Opret dine produkter med flere forskellige variationsmuligheder, som f.eks. farve, størrelse eller vægt, og definer en individuel pris til dine varianter hvis ønsket.

Fragtpriser
Definer dine fragtpriser afhængig af land, vægten på dine produkter eller landsdel. Måske ønsker I gratis levering ved køb over 500kr? Dette er også et af de mange muligheder indbygget.

Mersalg (Relaterede produkter)
Tildel relaterede produkter til et produkt for at fremme salget på din webshop. Kunder har ofte brug for mere, end de selv ved.

Nem filtrering (Multiselect)
Smart filtrering på produktsiden, så kunder hurtigt kan finde de produkter, de ønsker at se. Lad dem tilmed kunne filtrere på flere parametre for at gøre deres filtrering endnu mere konkret.

Lynhurtig server-miljø
Alle vores Magento-løsninger bliver lagt på en optimeret server og sikrer hurtig loadtid for dine kunder.

Backend-brugere med specialtilladelser
Definer selv backend-adgange på tværs af din virksomhed og lad dem kun se, hvad der er relevant for deres arbejde.

Betalingsgateway (Inklusiv Mobilepay)
Opsætning af enten Epay eller Quickpay-betalingsmodul, der gør det sikkert for dine kunder at betale med alle de mest brugte betalingskort. Hæv pengene med ét klik.

Rabatkoder
Bestemt selv reglerne for dine rabatkoder. Måske skal de virke på alle produkter? Måske skal de først virke, hvis deres ordrer er over 1500kr?

Automatiske emails
Tænk ikke over at skulle sende emails – systemet gør det for dig: Skabeloner, der tager hånd om de mest almindelige købs-emails som.

Lagerstyring
Vær ikke bange for at sælge et produkt, I ikke har på lager. Systemet har indbygget lagerfunktionalitet, så I kan sætte antal på jeres produkter under oprettelsen.

Kunde-grupper
Opret kundegrupper med forskellige priser, rabatordninger mv. Det kan ske, at I handler med virksomheder, der skal modtage 20% rabat, mens andre virksomheder kun skal modtage 10%?

“Hurtig kasse” – Få højere konverting med én samlet betalingsside.
Undgå en betalingsproces der er opdelt i flere trin. Vi samler betalingssiden på én samlet side og gør det nemt og overskueligt for brugeren at komme igennem check-out processen.

Leverandør-oversigt
Gør det nemt for dine kunder udelukkende at se produkter fra én leverandør. Vores smarte plugin samler alle leverandører i én samlet oversigt.

Forbedret navigation (Ajax-filtrering)
Få totalkontrol over din webshop med ‘forbedret navigation’. Ajax-filtrering: Filtrering foregår direkte på siden – ingen reload før at filtreringen træder i kræft.

Google Analytics
Få et overblik over besøgende på din hjemmeside via Google Analytics, se hvor lang tid dine brugere er på sitet, hvilke sider de besøger, hvilke sider de har tendens til at forsvinde hurtigt fra mm.