magento 2

Magento Hosting

Vores servermiljø er optimeret til Magento, så I får maksimal hastighed. Ved bestilling flytter vi gratis jeres løsning til vores Magento servere.

Vores servermiljø er optimeret til Magento, så I får maksimal hastighed. Ved bestilling flytter vi gratis jeres løsning til vores Magento servere.

Mød vores servermand

Rune Jensen

Professionel Magento Hosting kræver i høj grad specialiseret viden.

Til dette har vi Rune, som er ansvarlig for al Magento hosting:

Rune har arbejdet med servere og Magento i mange år og bruger al sin tid hos Høks på at optimere vores Magento Servere og altid sikre høj oppetid og god support.

Hosting erfaring fra egen Cloud Gaming virksomhed

Tidligere har Rune været selvstændig med sin egen Cloud Gaming virksomhed, hvor han har fået stor erfaring af at bygge et skalerbart server-setup med tusindvis af servere. Erfaring, han i høj grad kan trække på, når han skal videreudvikle og drifte vores Magento hosting miljø

Magento Hosting – Rune har ordet

Hvis du spørger Rune hvad der skal til for at sikre det bedste udgangspunkt for en succesfuld Magento Hosting er svaret klart:

“Magento er et fantastisk, men krævende shopsystem. Derfor er det ultra vigtigt, at din Magento installation er lagt på en server, der har nogle kræfter og gode specifikationer. ‘Jernet’ skal være i orden – ellers kan resten af arbejdet være ligemeget.

Dernæst skal Magento hosting miljøet selvfølgelig have fuld redundans, så en webshop ikke går ned, hvis én enkelt server skulle sættes ud af spil.

Ift. Magento hastighed, så er Cache en af de steder, hvor der kan gøres mest.”

Lynhurtig hosting

Magento kræver mange ressourcer for at kunne køre optimalt. Derfor bruger vi lynhurtige cpu’er og SSD-diske af høj kvalitet. Simpelthen fordi ordentligt hardware er nødvendigt, for at du kan nyde din Magento webshop

En Magento hosting ekspert med erfaring i E-handel

Derudover har Rune være drifts- og serveransvarlig for Rito – en førende online webshop – som sælger tusindvis af varer hver eneste måned. Rune kender altså alt til de problematikker, som man som e-handelsvirksomhed står overfor.

Vores proces

“Magento er et fantastisk, men krævende shopsystem. Derfor er det ultra vigtigt, at din Magento installation er lagt på en server, der har nogle kræfter”

Magento og Cache – derfor er det vigtigt

“En stor del af min tid går med at arbejde med Cache og CDN. Dette fordi caching er helt afgørende for hastigheden på Magento.

Jeg har lavet mange tests på utallige forskellige setups og har herigennem fundet frem til den optimale måde at sætte det op på. I praksis består det som oftest af følgende elementer:

  • Fuld udnyttelse af Magentos egen cache
  • Php Memcached
  • Redis 4
  • Redis 6
  • Cloudflare CDN

Hvis I har brug for en yderlige teknisk beskrivelse af, hvordan jeg opsætter serverne, kan I altid kontakt os.”

Server Management – pleje til din Magento Server

“Med i alle vores hosting-pakker er Server Management. I praksis betyder det, at jeg løbende opdaterer og optimerer den webserver, jeres Magento Installation ligger på.

Opgaver jeg udfører her indbefatter bl.a.:

  • Opdatering af Php-version
  • Løbende tuning af databasen
  • Nye sikkerhedsopdateringer til serveren (Ubuntu, NGINX, Apache 2, SFTP-protokol)
  • Sikre at vores monitorering af serverne altid kører
  • Sikre at alle backup-processer til 3.parts leverandører kører som de skal. Nogle gange ændrer de fx i deres API, hvor jeg så skal være på forkant og ændre i dele af koden.

Alt dette gør jeg i baggrunden, og hvis jeg gør mit arbejde ordentligt – hvilket jeg gør – så opdager I aldrig det sker. Mit mål med arbejdet er at tingene kører, så I kan koncentrere jer om at drive en professionel Webshop med Magento – og vores servere – som skelet.”