Kundeudtalelser, der varmer

26. maj 2014

| Nyt fra os til dig

 

Igennem tiden har vi arbejdet med over 400 danske virksomheder. Udover vores referencer får vi løbende ros og ris fra vores kunder.

Herunder er et par dejlige nye eksempler på tilfredse kunder. Dejligt 🙂

 

“Hurtig og effektiv indsats – det var resultatet af en henvendelse om akut problem på et af vore joomla-sites.

Programmørne hos Hoeks.dk sætter sig hurtigt ind i nyt stof – og har allerede løst mange opgaver til min fulde tilfredshed.”

Kim Bruhn, Bruhn Grafisk håndværk Aps

Jeg har været på Joomla introduktionskursus og webmaster-kursus hos Hoeks.dk. Det var 2 en-mands kurser, hvilket var rigtig godt, da vi jo så kunne tage 100% udgang i hvad jeg kunne allerede, og hvad jeg gerne skulle kunne. Jeg synes jeg er kommet hjem med en god “værktøjskasse” og føler mig nu godt klædt på til at være webmaster for mit firmas hjemmeside.

Winni Rosenkjær Dahl, Cortex Consult

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, hvor specielt fleksibilitet og hurtig forståelse for vores ønsker, var med til at gøre processen med at lave ny website meget effektiv.

Jakob Dall, Bam.dk

 

Vi henvendte os til Hoeks, der var meget behjælpelig med at få lavet et nyt template baseret på Joomla 2.5.

Vi fik hurtigt tilsendt et tilbud baseret på vores ønsker, og det har fuldt ud levet op til fremsendte tilbud.

Vi blev kontaktet af hoeks designer og i fællesskab blev vores nye template udfærdiget til vores fulde tilfredshed. Templaten blev i beta form installeret på vores computer, så vi kunne lægge egne data på. Hjælp til opsætning af menuer, artikler ja alt hvad man kunne have på hjertet blev besvaret og udført på en meget tilfredsstillende måde. Vi fik også hjælp til installation af nogle interessante moduler.

Efter at havde godkendt den færdige hjemmeside – blev den installeret og uploadet til vores host.

Nu kører den bare. Har efterfølgende også fået undervisning i den nye joomla version 2.5, til et rimeligt timehonorar og dette har også været til vores fulde tilfredshed.

Inge Voigt Poulsen, Vapnagaard TV

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...