Joomla hjemmeside
fra Høks.

Ønsker du en professionel hjemmeside, hvor du ikke låses af
abonnementer og faste udgifter, er en Joomla hjemmeside et godt valg.

Hvad er en Joomla hjemmeside?

Joomla er et program, man kan lave Joomla hjemmesider i – et såkaldt Content Mangement System. På ikke-nørde-sprog betyder dette, at det er en måde at lave hjemmesider på, der giver dig mulighed for at ændre og udbygge din hjemmeside uden at du behøver kunne programmere.

Joomla er et veludviklet hjemmeside system uden udgifter til licenser

Ikke nok med at Joomla er betegnelsen for en af de bedste måder at lave hjemmesider på – det er tilmed gratis. Det du betaler for – når du fx hyrer et webbureau som Hoeks.dk – er således ikke selve systemet, men derimod for at få os til at skræddersy systemet, så de kommer til at dække præcist dine behov.

Joomla: Et modent og populært produkt

Joomla ligger til grund for 2.7% af alle verdens hjemmesider. Mange folk har haft fingrene i Joomla og det er blevet konstant forbedret og udbygget igennem de seneste år. Derfor får du med Joomla et stabilt og modent produkt, som bestemt er sine kommercielle konkurrenter værdig.

Eksempler på Joomla hjemmesider, vi har udviklet:

jooma hjemmeside - 8past10

globaltfokusskaerme

hobbyinfoskaerme

Hvad kan Joomla bruges til?

Joomla kan bruges til præcist det du har lyst til og det er kun dig – eller din programmørs evner – der sætter begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.

Dog vælger vi af og til at gøre brug af andre systemer, eller bygge ting fra bunden: Selvom Joomla er vores speciale, husker vi nemlig altid på, at man som håndværker altid bør vælge det bedste værktøj til opgaven.

Når vi arbejder med Joomla så lander opgaver altid på et bord hos en PHP programmør fra Høks.

Eksempler på, hvad du kan med en Joomla hjemmeside:

  • community
  • blog
  • webshop
  • et online katalog billedegalleri
  • Bookingsystem
  • Betalt medlemssite
  • …og meget meget mere

Få kontrol over din hjemmeside

Når vi laver sites for vores kunder, lægger vi meget vægt på at oplære kunden i at bruge Joomla. Det tager typisk et par timer at blive fortrolig med administrationssystemet. Herefter vil du være selvkørende og får således kun udgifter, når du skal have os til at udvikle ny funktionalitet. Selvom vi er et webbureau i århus så har vi kunder i hele landet. Din geografiske placering er ikke nogen hindring for at vi kan hjælpe dig.

Hvis du har mod på at blive bedre til joomla, så husk at vi kan give dig et Joomla kursus i Århus og København.

Gem

Vil du høre mere?

Kontakt Rasmus Hoeks, der er partner i Høks og har 10 års erfaring fra den digitale branche.

Telefon: +45 71 99 24 28

person