Instagram Virksomhedsprofil

Har I fået den nye Instagram virksomhedsprofil?

Først, er du nødt til at svare mig på dette spørgsmål: Har din virksomhed en Instagramprofil, som I benytter i jeres daglige marketing?

NEJ: Har du lyst til at høre mere om, hvilken værdi det kan skabe for din forretning, at arbejde med Instagram som kanal i jeres markedsføring? Så send mig gerne en mail på ica@hoeks.s1.hoeks.dk

JA: Læs med her, så får du en quick guide nederst på siden til at opdatere jeres Instagramprofil til den nye virksomhedsprofil. Du får også en forklaring på, hvad den nye profil kan – og hvorfor det skaber værdi for jeres virksomhed.

Hvad kan den nye Instagram virksomhedsprofil?

Instagram har valgt at opdatere deres platform, for at give os som virksomheder bedre muligheder. Der er flere og flere virksomheder, der vælger at være tilstede på Instagram, for at interagere med de kvalitetsbevidste og visuelt tiltrukne brugere.

Få jeres kontaktoplysninger på Instagram

Instagrams opdatering har gjort det lettere at komme i kontakt med jeres virksomhed. Nu er det både muligt at vise jeres branche, jeres adresse og kontakte jer direkte via email og telefonnummer fra profilen.

Instagram Virksomhedsprofil

Dermed forkorter i vejen fra formidling af jeres produkter og konkret salg eller kontakt betydeligt.

Mere end 1 link ud fra Instagram

Hidtil har Instagramprofiler for virksomheder haft præcis samme udseende som private profiler, men det har Instagram nu lavet om. På en privatprofil har både brugere og virksomheder meget begrænsede muligheder for både at beskrive sig selv, men også kun 1 mulighed for at linke ud fra profilen.

Det betyder også, at bruger din virksomhed Instagram til at fortælle om jeres produkter, og vil du gerne lede dine kunder over til dette produkt på jeres hjemmeside, så skal du skifte linket i profilen hver gang, du fortæller om et nyt produkt. Profillinket har hidtil været den eneste mulighed for at linke ud fra sitet.

Nu er det lettere at linke ud fra Instagram til jeres website og produkter. Med den nye virksomhedsprofil får din virksomhed hele 2 muligheder for at linke: både det tidligere link, men også en Kontaktknap, så kunderne kan kontakte jer direkte.

Få statistik på din virksomheds brug af Instagram

Den vigtigste ændring for dig som står for den daglige opdatering af Instagram, er det lille statistikmodul, som Instagram nu har tilføjet til profilen.

Øverst i højre hjørne af profilen er et lille ikon, der ligner en graf. Her får du adgang til indblik i jeres visninger, rækkevidde, mest populære opslag, klik til website og tilmed demografi på jeres følgere.

Det har jeg personligt savnet i mit arbejde med Instagram som marketingkanal og værktøj. Når vi som virksomhed opstiller KPI’er og bruger energi på en markedsføringskanal, skal vi også kunne bruge data til at holde os op på målene og kende den reelle økonomiske værdi, vi får ud af aktiviteterne. Det er nu endelig muligt!

Det kan måske lyde af få ændringer fra Instagrams side, men det er vigtige informationer, der har stor værdi for dine kunder at kende til, når de interagerer med din forretning og dit brand på Instagram.

Derfor er det værdifulde tilføjelser, og jeg vil helt sikkert anbefale jer at skifte til virksomhedsprofilen.

Sådan skifter du til virksomhedsprofilen på Instagram

Det er hurtigt og nemt for dig at skifte til den nye virksomhedsprofil på Instagram. Her får du vores quick-guide:

  1. Klik på tandhjulet øverst på jeres Instagramprofil
  2. Klik på Skift til virksomhedsprofil
  3. Kobl profilen sammen med din virksomheds Facebookprofil
  4. Opsæt din virksomhedsprofil med jeres kontaktoplysninger
  5. Tillykke med jeres nye virksomhedsprofil på Instagram!

Instagram Virksomhedsprofil

Tak til tipKBH.dk for at levere billedmateriale til indlægget.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig på ica@hoeks.s1.hoeks.dk. Jeg vil altid gerne hjælpe jer i gang med jeres brug af Instagram som markedsføringskanal eller rådgive jer omkring en nuværende profil.

 

Gem

Gem

Gem

Gem