Facebook Annoncering for webshops

Vi hjælper dig med at sælge dine produkter gennem Facebook. Kom i gang i dag og vækst din webshop i morgen.

Forøg din synlighed og nå ud til flere relevante målgrupper, som kan konverteres til kunder. Præsenter relevante målgrupper for knivskarp online marketing med relevante og interessante budskaber. Ram dine kunder og målgrupper med skræddersyede budskaber igennem kampagner og annoncer på Facebook.

Vi hjælper dig med at segmentere og kommunikere til de mest interessante og relevante målgrupper for dig. Det øger værdien af den online marketing og de budskaber, vi sender, for både din forretning og dine kunder. Med målrettet kommunikation igennem Facebook annoncering rammer du præcis de mennesker, der er interesserede i dine produkter og serviceydelser.

Hvorfor er Facebook annoncering interessant?

Facebook har månedligt over 3.746.000 brugere, og over 62% af danskerne bruger dagligt platformen. Det gør den til et attraktivt og stærkt udgangspunkt for skarp online marketing. Vi hjælper med alle aspekter af Facebook annoncering, og sørger for, at du kommer godt i gang.

Målret dine budskaber og annoncer

Vi kan hjælpe dig med at definere og segmentere målgrupper. Opsætte og igangsætte kampagner og annoncer. Vi hjælper med både opsætning og indhold til annoncer og re-marketing. På den måde sikrer vi, at du både rammer nye potentielle kunder og vedligeholder kommunikationen med tidligere eller eksisterende kunder og brugere af dine online platforme, produkter og serviceydelser.

Kombinér målretning med loyale kunder

Vi kan hjælpe dig med content produktion, som skaber relevant og interessant indhold i din online tilstedeværelse og skaber loyale kunder, der ønsker at interagere med jeres brand og virksomhed. Vi hjælper dig med at bruge det gode content til at skabe et community omkring din forretning.

Vi hjælper dig også med løbende community management, så du får opbygget og varetaget en relationen imellem din forretning og loyale, og interesserede, brugere. Det er vigtigt at pleje forholdet til brugere og kunder, der aktivt engagerer sig i din forretning og brand, da det skaber stor værdi for både din forretning og dem, og giver dem en følelse af at være inkluderet og blive hørt.

Er du interesseret i Community management eller rådgivning omkring jeres tilstedeværelse på Facebook, så kontakt os for at høre nærmere.

Løbende optimering

Vi holder dig løbende informeret og opdateret på, hvordan dine kampagner og annoncer præsterer, så vi kontinuerligt kan optimere på indsatsen.

Vi hjælper dig med at skabe øget synlighed og engagement igennem målrettede budskaber og kommunikation til dine kernemålgrupper.

Få målrettet Facebook annoncering fra: 2.589 kr./mdr.

Ingen bedømmelser endnu
Vent venligst...

Rasmus Hoeks

Direktør & e-handelspecialist

+45 71 99 24 28

Få et tilbud i dag