Movinn.dk

Webplatform til udlejning af lækre, møblerede lejligheder

movinntop

Gem

Website i Drupal CMS

Responsivt design, Hosting, Drupal, UX

 

Movinn udlejer møblerede og servicerede boliger i København til danske virksomheder, offentlige institutioner og forsikringsselskaber, som har behov for et midlertidig hjem til sine ansatte og kunder. Hos Movinn er ordentlighed og professionalisme helt centrale dyder og dette værdigrundlag går igen i hele forretningskæden – og dette skulle naturligvis også afspejles på deres hjemmeside.

Vi har implementeret en mobilvenlig løsning i Drupal CMS, hvor potentielle kunder kan se på lejligheder og anmode om at leje en.

Mobilvenligt og på flere sprog

En webløsning anno 2016 stiller krav til, at sitet skal fungere perfekt på både mobil og tablet. Det har vi sørget for er tilfældet – både med lejlighedsvisninger og med alle andre sider på websitet.

Derudover er løsningen fra start lavet på tre forskellige sprog: Tysk, engelsk og dansk og vi har implementeret muligheden for nemt og hurtigt at kunne tilføje flere sprog og valuta i takt med at Movinn vokser til flere lande.

Integration af Podio projektstyringsværktøj

I fase 2 af denne udviklingsproces skal vi have integreret Podios projektstyringsværktøj. På den måde kan Movinn styre alle lejligheder – både oprettelse og redigering af lejemål – direkte fra Podio.