M-S Arkitekter

Det unikke, visuelle website til arkitekterne Meissner + Sigh

Det unikke, visuelle website til arkitekterne Meissner + Sigh

“Enkelt og elegant. Med fokus på de smukke referencer”

Meissner + Sigh Arkitekter – den visuelle hjemmeside

Meissner + Sigh Arkitekter er en tegnestue i Viborg og Skive, med rødder 100 år tilbage i lokalområdet og -historien. De skaber arkitektur i den skandinaviske designtradition, hvor stilrent design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet. De har høje krav og er ambitiøse på alle projekters vegne, som de altid løser individuelt i forhold til den enkelte case og enkelte situation. I et stærkt team med både arkitekter og konstruktører, løfter de alsidige opgaver med høj byggeteknisk kvalitet og form, du forelsker dig i.

Det unikke, præsenteret elegant

Meissner + Sigh Arkitekter startede samarbejdet op med os hos Høks, fordi de efterspurgte en professionel hjemmeside, der netop kunne præsentere deres tegnestue efter disse værdier, som de sætter højt: stilrent design, kvalitet og funktionalitet.

For arkitekterne var det vigtigt, at deres nye hjemmeside skulle være helt unik og skille sig ud fra andre hjemmesider i samme branche – men samtidigt holde fast i det elegante, enkle og kvalitetsbetonede udtryk.

Vi har derfor designet en hjemmeside, der samlede disse værdier og bæres oppe af store kvalitetsbilleder af arkitekternes projekter. For at underbygge udtrykket på alle undersider, har vi trukket på designet fra forsiden og fortsat det elegante, visuelle udtryk her.

Referencerne i centrum

Hos Meissner + Sigh er de individuelle projekter og bygninger deres kerneprodukter – og derfor var det vigtigt for arkitekterne, at vise tidligere projekter og byggerier frem på hjemmesiden. Det har vi imødekommet med relevante kategorier og dertil overskuelige kategorisider, hvorpå deres tidligere projekter fremgår.

På denne måde viser arkitekterne ikke bare tidligere projekter frem som referenceramme for nye, potentielle kunder ift. hvilke projekter, der er mulige, men får samtidigt udtrykt troværdighed og kvalitet overfor disse kunder.

CMS workshop sikrer kvalitet fremadrettet

Vi har efter udviklingen af hjemmesiden udformet en tilpasset workshop for Meissner + Sighs ansatte, der efterfølgende skulle arbejde med hjemmesiden og skabe indhold fremadrettet. Her underviste vi medarbejderne i CMS-systemet WordPress og gav dem et grundigt indblik i, hvordan det giver mening for dem at arbejde med hjemmesiden fremadrettet.

På denne måde har vi i samarbejde med Meissner + Sigh sikret, at det fremtidige arbejde med hjemmesiden kommer til at være af og udtrykke den kvalitet, de efterspørger.

Leveret til tiden. Livelagt uden problemer

Projektet er kommet i mål til tiden inden for de fastelagte rammer.

Smuk, automatiseret webshop gearet til ekstrem vækst

Se case

Smukt, visuelt website til ambitiøst arktiktfirma

Se case

Lynhurtig og automatiseret webshop med +15.000 produkter

Se case

Kompleks B2B og B2C webshop i 3 lande.

Se case

Komplekst kursuskatalog i Magento

Se case

15.000 produkter og opdatering til Magento 2

Se case

7 Magento webshops samlet i én for en af danmarks største vinduesfabrikanter

Se case

Opdatering til Magento 2 til Webshop i vækst

Se case