saltkur.dk

Ny hjemmeside
– 320.000 DKK i mersalg

macbook-saltkur-top

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

saltkur.dk

Design, WordPress, Workshops, Drift, SEO, Sociale Medier, Facebook Annoncering, Google Adwords

320.000 DKK i mersalg på 3 mdr

Læsø kur fik vækst, da vi kom indover websitet.

Læs her, hvordan vi skabte 320.000 DKK i mersalg på 3mdr

Om websitet – den unikke saltkur

Læsø Kur er et unikt og lækkert kurbad på Læsø, der udnytter Læsøs salte til at tilbyde deres kunder velvære og tilmed behandling af psoriasispatienter. Læsø Kurs unikke og specielle historie lægger op til personlig, behagelig, social og online kommunikation.

WordPress giver velvære for kunderne

Det har vi hjulpet dem med igennem digital rådgivning og en fokuseret omni-channel strategi, der har skabt resultater. Vi har skabt en website med fokus på velvære, hvor brugerne allerede fornemmer den afslappede og rolige stemning hos Læsø Kur, inden de oplever den virkelige velværeoplevelse. Websitet er lavet i WordPress og selvfølgelig tablet og mobilvenligt.

Personlig kommunikation på alle kanaler

Vi har ogå hjulpet dem med planlægning og optimering af deres sociale medie tilstedeværelse igennem udarbejdelse af en Content Marketing plan (læs mere her), rådgivning i kommunikationen på Facebook og oprettelse af Facebook Annoncer. Vi har yderligere haft fokus på optimeret synlighed på Google for deres website igennem grundigt og værdifuld SEO, kombineret med relevante annoncer på Google Adwords.

Ny webshop på vej

Pt. arbejder vi på, at få webshop og hjemmeside til at spille endnu bedre sammen og udvikler derfor ny webshop til Læsø Kur. Vores designer har gjort et flot stykke arbejde med at tilpasse webshoppens nye design til hjemmesiden og beholde følelsen af velvære hele vejen igennem. Vi glæder os til at kunne lancere den nye webshop.

Læsø Kur