Huskongen.dk

Lækkert design og toptunet konfigurator
for Huskongen.dk

Huskongen hjemmeside

 

Gem

Gem

Huskongen.dk

UX, design, Joomla, hosting, drift, grafisk tryk og logo, SEO

Huskongen – typehuse for alle

Huskongen er en virksomhed i entreprenørbranchen, med speciale i typehuse. Modsat flere virksomheder i samme branche, tilbyder Huskongen samme høje kvalitet til færre penge – uden at gå ned på servicen. De arbejder benhårdt ud fra motto’et ”Typehuse, hvor alle kan være med”, og sikrer, at almindelige par eller børnefamilier får et moderne og nyt hjem, der imødekommer behov og krav til et nyt hus.

For Huskongen er det vigtigste brugeroplevelsen og at kunderne direkte på hjemmesiden, kan vælge og sammensætte lige præcis dét hus, som de drømmer om.

Online konfigurator øger salget

Derfor har vi i samarbejde med Huskongen udviklet en online konfigurator, hvor kunderne kan vælge deres helt eget drømmehus, få materialelister og bede om tilbud med det samme. Konfiguratoren indeholder alle varianter, der er mulige for kunden at vælge og gør det nemt og overskueligt at udforske forskellige muligheder og løsninger i deres nye hus, lige fra muligheden for et ekstra badeværelse, til farven på bordpladen i køkkenet. Valgene ses i den lettilgængelige prisoversigt til højre for konfiguratoren, der opdateres løbende med i takt med, at kunden vælger flere muligheder til og fra i processen.

Prisliste og tilbudsoversigt følger med ned på siden, når kunden scroller ned for at vælge flere muligheder til.

Løbende fokus på UX

Vi har løbende videreudviklet og optimeret på konfiguratoren, for at give brugerne af websitet den allerbedste løsning. Senest har vi udbygget konfiguratoren med mulighed for nu også at vælge murstens facade.

Kundens store fokus på brugeroplevelse og konvertering på websitet har gjort, at vi løbende laver tilpasninger i konfiguratoren. Ved at ændre relevante dele øgede vi konverteringsprocenten for konfiguratoren med 56%. En frekvens, der kan mærkes hos Huskongen.

Responsivt og nyt lækkert design

Det løbende fokus på UX og Usability åbnede tilmed op for relevansen af et gennemgribende redesign af hjemmesiden ift. det første design. Pga. væksten i hjemmesider der besøges via mobiltelefoner, er hjemmesidens redesign udviklet responsivt og optimeret til både visning på tablets, smartphones og varierende desktop skærmstørrelser.

Det nye redesign to udgangspunkt i et reelt fokus på netop brugernes oplevelse og havde stor fokus på konvertering og synlige call-to-actions. Desuden kom visualisering og dermed kvalitetsbilleder i fokus, for at øge brugerens behov for at investere i det nye drømmehus.

Ét grafisk udtryk hele vejen

Med det nye redesign fulgte et behov for et tilpasset logo, der kunne matche kvalitet og udtryk fra hjemmesiden. Derfor har vi i samarbejde med Huskongen designet et nyt, enklere logo, der understøtter kvalitet og troværdighed for besøgende på hjemmesiden.

Huskongen har i samme omgang fået udarbejdet en brochure med den grafiske linje fra hjemmesiden, for at inspirere kunderne, men også for at understøtte virksomhedens online identitet. Brochuren præsenterer en komplet oversigt over Huskongens ydelser samlet under ét tag.

Når SEO sætter for meget fart på

Udover design, udvikling og hosting, har vi yderligere hjulpet Huskongen med at skabe trafik til siden igennem en fokuseret indsats på søgemaskineoptimering. I juni måtte Huskongen dog slå bremsen i, da den fokuserede SEO indsats resulterede i, udfordringer med at følge med udbuddet af nye typehuse. Med høj relevans og placering på første side af Google på de mest relevante søgeord for typehuse, blev efterspørgslen på Huskongens kvalitetshuse til gode priser, pludseligt for høj. Vi fortsætter selvfølgelig indsatsen efter en pause, og leverer god og relevant trafik til Huskongen.dk.

Samarbejdet med Huskongen er ikke forbi. Vi hjælper løbende med at integrere nye ideer, tiltag og skaber forretningsmæssig værdi og vækst for Huskongen online.

Case Devices Huskongen Huskongen website screenshot