htg.dk

Høje-Taastrup Gymnasium
En ny platform til en moderne skole

 

ggg

Gem

Høje Taastrup Gymnasium

UX, Webdesign, WordPress, Hosting, workshops

 

Kundeudtalelse

“Vi har haft glæde af en professionel proces igennem hele forløbet. Vi startede med en indledende fase, hvor projektet blev talt godt i gennem. Høks var gode til at udfordre vores ideer og tanker til hjemmesiden, der gav et bedre resultat i den sidste ende. Høks har været super grundige og vi følte os i gode hænder. Designudkastet var virkelig godt forklaret og gennemgået, og der var kun få rettelser. Derudover har Høks ydet en god, løbende service.”

IT-leder Morten Andersen
Høje-Taastrup Gymnasium

Høje-Taastrup Gymnasium er en selvejende gymnasieskole i moderne rammer, med moderne tanker, der ligger på Sjælland. Gymnasiet udbyder både almindelige almendannende uddannelser som STX og HF samt en særlig STX-linje for unge mennesker med Aspergers syndrom.

Høje-Taastrup Gymnasium henvendte sig til os i Høks for at få hjælp til at opgradere deres online rammer og utryk til at afspejle deres moderne fysiske og sociale rammer.

Forløbet påbegyndte vi med en række indledende workshops, hvor vi sammen med gymnasiet identificerede deres forskellige målgrupper og interessenter.  Det var vigtigt for skolen, at favne og ramme alle disser målgrupper igennem deres online kommunikation og imødekomme deres behov for information og kontakt via hjemmesiden.

Nemt CMS, for hurtig opdatering

Høje-Taastrup Gymnasium lægger meget vægt på aktualitet i deres online tilstedeværelse og ønskede derfor stort fokus på en konstant opdateret hjemmeside med nyheder og indblik i dagligdagen på skolen igennem integration af billeder og tekst fra deres profiler på hhv. Facebook og Instagram.

For at opretholde den konstante nyhedsstrøm og aktualitet på websitet, var det vigtigt for Høje-Taastrup Gymnasium at vi udviklede hjemmesiden i et nemt og tilgængeligt CMS-system. Derfor besluttede vi i samarbejde med gymnasiet at udvikle websitet i WordPress og haft fokus på, at holde det let at opdatere.