House of Finn Juhl

What we did: B2B, B2C, Design

Finn Juhls designs er en rejse ind i et univers af møbler med æstetiske former og helt unikke detaljer. Med et nyt digitalt univers viser de respekt for kunsten, krav til kvaliteten og dedikation til Finn Juhls designs. 

Hele kollektionen –
i alle nuancer 

Hjørnestenen af websitet er Finn Juhls designs. I én menu bliver du præsenteret for hele kollektionen, lige fra stole og sofaer til skænke og skriveborde. Og igennem tekst og stærke billeder fortæller hver produktside historien om det enkelte design. 

Flere af Finn Juhls designs kommer i forskellige træ- og polstringskombinationer. De besøgende vælger selv kombinationen, de ønsker at se møblet i. Du behøver ikke gætte på, om du helst ser høvdingestolen have sort eller cognac læder – du vælger det blot. 

At træde ind i
Finn Juhls univers 

House of Finn Juhls designunivers er komplekst. Kollektionen tager udgangspunkt ikke kun i originaltegninger, men også i private samlinger, museer og de oprindelige møbler fra Finn Juhls hus. Og websitet er skabt i tråd med den arv, lige fra du lander på forsiden. 

Alle historierne fortælles, mens man navigerer rundt på websitet, alt imens møbler og designs kompromisløst fremvises. Og vil man helt tæt på, kan alt fra videoer og pressemateriale downloades af alle, så Finn Juhls designs kan finde vej til et stort og dedikeret publikum. 

Med det nye website giver vi vores kunder mulighed for at afprøve de mange kombinationsmuligheder, der findes ved hvert enkelt møbel – på en helt enkel måde. Samtidig har vi et stemningsfyldt website, hvor folk kan fordybe sig i Finn Juhls forunderlige univers og dykke ned i historien.

Kathrine Iversen, PR & Marketing Manager 
Sengetid
B2C, Design, ERP, Integrationer, Magento

Sengetid

Sengetid er en af de største e-commerce succeser herhjemme. For at understøtte deres ekstreme vækst har vi bygget en ny…

Rationel
B2B, B2C, Design, Integrationer, Magento

Rationel

Hvert år sender Dovista A/S 350.000 moderne vinduer ud fra deres fabrikker. Derfor var barren sat højt, da vi skulle…

Kifaru Coffee
B2B, B2C, Business Central, Design, Integrationer, Magento, PWA

Kifaru Coffee

Løsninger Datamigration fra tidligere webshop Webshop med 5000 produkter 2-vejs Integration til Business Central Lynhurtig frontend bygget på PWA-teknologi Abonnementsløsning…