Globaltfokus.dk

Hjemmeside til Globalt Fokus
– en dansk NGO

globaltfokustop

Gem

Globaltfokus.dk

UX, Design, Joomla, Hosting, Support

Folkelige Organisationer for Udviklingsarbejde

NGO Forum og Concord Danmark er fusioneret til den nye organisation: Globalt Fokus – Folkelige Organisationer for Udviklingsarbejde og i den forbindelse har Høks. udviklet et nyt website i Joomla, der kan varetage det indhold og de funktioner som sammenlægningen har bragt med sig. Derudover stod Høks. for en fuld designlinje med logo, visitkort, webdesign og brevpapir.

Responsivt og brugervenligt design

I de første indledende møder klarlagde vi i fællesskab Globalt Fokus’ ønsker og behov samt udviklede et løsningsforslag til et nyt responsitv website, der automatisk tilpasser sig mobile enheder.

På de små skærmstørrelser er det ikke altid nemt for brugerne at bevare overblikket over et stort og komplekst website. Derfor har vi gjort en stor dyd ud af at udvikle hjemmesiden så brugervenlig som muligt, så siden forbliver overskuelig – uanset om den besøgende kommer fra smartphone, tablet eller desktop.

Integreret i Joomla CMS

Globalt Fokus’ ønskede en hjemmeside bygget på Joomla, der er et gratis system med mulighed for at ændre og udbygge websites, uden du behøver at kunne programmere. Joomla udbygges og forbedres konstant, så Globalt Fokus har fået et modent og stabilt system, der foretrækkes af adskillige virksomheder.

Styr på kommende arrangementer

På den nye hjemmeside ønskede Globalt Fokus en funktion til at holde styr på kommende arrangementer i organisationen, blandt medlemmer samt i netværket. Derfor har vi implementeret et overskueligt og håndtérbart kalendersystem på hjemmesiden, som er tilpasset specielt til Globalt Fokus’ behov.