glamsdalen.dk

Glamsdalens Idrætsefterskole

Engagerende website til aktiv skole

Glamsdalen Efterskole hjemmeside

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Glamsdalen.dk

Design, WordPress, Integration af sociale medier, Konverteringsoptimering, Workshops, Google Analytics, Facebook Pixel Implementation, Hosting og opdateringsaftale.

Glamsdalens Idtrætsefterskole – nyt website til en aktiv skole

Glamsdalens Idrætsefterskole er en efterskole med fokus på social-, faglig- og sportslig udvikling. De udfordrer deres elever bogligt og sportsligt, og lægger stor vægt på en stærk fællesskabsfølelse. Der er plads til alle, så længe der er nysgerrighed og lyst til at udfordre sig selv.

Afspejling af en aktiv hverdag

Hjemmesiden skulle kommunikere et skarpt og målrettet budskab omkring ideologien og livet på Glamsdalens Idrætsefterskole, samtidig med at tilbyde al nødvendig og praktisk information omkring skolen.

Derfor har vi sammen med Glamsdalens Idrætsefterskole udviklet en hjemmeside, der afspejler de mange aktiviteter og deres stærke fællesskab. For efterskolen var det vigtigt, at det skulle være let at tilgå fra forskellige enheder, alt efter hvor deres elever, lærere og forældre befinder sig. Det var også vigtigt, at det er let at opdatere og vedligeholde siden, så den altid har nyt og aktuelt indhold, der kan afspejle efterskolens aktive hverdag.

Det skulle være let at finde nødvendig og relevant information, og være sikkert at indmelde sig online. Hjemmesiden skulle også fungere som et samlingspunkt for skolens sociale medier, og gøre det let for interesserede at følge dagligdagen.

Designet bærer budskabet

Disse udfordringer blev løst igennem et lækkert design, der er let og overskueligt. Der er fokus på billeder, for at afspejle livet og fællesskabet på skolen, og stor brug af ikoner, for at øge brugervenligheden. Ikonerne hjælper både på overblikket og gør det let at finde information om de forskellige linjer. Hjemmesiden har fået flere kontaktpunkter, så der er kort mellem den besøgende på hjemmesiden og relevant information eller rette medarbejder.

Responsivt design og sociale aktiviteter

Glamsdalens Efterskoles nye hjemmeside er udviklet responsivt, så det tilpasser sig den enhed, brugeren ser den fra, da deres tidligere hjemmeside ikke gav dem denne mulighed. Den er tilgængelig fra både forskellige desktopversioner, men endnu vigtigere, mobile enheder, hvor både deres kommende og eksisterende elever oftest bruger hjemmesiden.

Skolens tilstedeværelse på sociale medier blev gjort til en tydelig og integreret del af siden, både for at gøre det lettere for nye elever og forældre at følge med, men også for at inddrage de helt aktuelle aktiviteter fra skolens dagligdag.

Tydelig call-to-action for nye elever

Noget af det vigtigste for Glamsdalens Efterskole var, at gøre det let for nye elever at melde sig ind på skolen. Derfor har vi haft fokus på at synliggøre call-to-action for indmeldelsesmuligheden så meget som muligt. Samtidigt er det vigtigt for efterskolen, løbende at have fokus på konverteringsoptimering af hjemmesiden, for at sørge for så høj indmeldelsesfrekvens som muligt.

Vi har i samarbejde med Glamsdalen Idrætsefterskole opsat relevant tracking med Google Analytics og Facebook Pixel, så de løbende kan lave opfølging på deres besøgendes adfærd og konverteringsoptimere.

Glamsdalen på alle devices Glamsdalens Efterskole Glamsdalen hele hjemmesiden