AarhusGolf.dk

Ny mobilvenlig hjemmeside
til Aarhus Golf Club

 

topAaG

Gem

Aarhusgolf.dk

UX, Design, Programmering, Drift, WordPress

Aarhus Golf Club – Golf i særklasse

Med 35 år på bagen og med mere end 1.000 medlemmer er Aarhus Golf Club en attraktiv klub at være en del af. Den er beliggende i naturskønne omgivelser nær Moesgård Museum med udsigt over Århus Bugt, og er således et pragtfuldt åndehul i en travl hverdag – med hele 18 huller. Aarhus Golf Club huser desuden restaurant Unico, der ligeledes er flittig besøgt.

Hjemmesiden er bygget i WordPress og opgraderet til en mobilvenlig version med ny kalenderfunktion, nyhedsbrevsløsning samt Golfbox-login.

Mobilvenligt design med ny kalenderfunktion

Alle medlemmer kan tilgå siden fra både computer, tablet og mobil. Dette fungerer godt til alle, som er på farten – også på golfbanen. Uanset om du skal tjekke klubbens oplysninger, se kommende begivenheder i kalenderen, tjekke banestatus eller logge på Golfbox, så er alt dette muligt med den nye hjemmeside.

Stadig med Golfbox login

Størstedelen af medlemmerne i klubben bruger hjemmesiden for at tilgå Golfbox. Dette er en platform for golfspillere, hvor de blandt andet kan booke en træner. Det var således en vigtig feature at få med på den nye hjemmeside. Vi har valgt at placere login-boksen i menuen, så den altid er tilgængelig for medlemmerne – også på mobilen, hvor den er erstattet med en login-knap i øverste højre hjørne. Så uanset hvor du er, har du stadig mulighed for at tjekke Golfbox. Nemt, brugervenligt og altid lige ved hånden.