10marts1943.dk

Nyt website til boligforeningen
10marts1943

top

 

Gem

10marts1943.dk

UX, design, WordPress, integration, hosting

Om boligforeningen 10marts1943

10marts1943 er en boligforening med hele 13 afdelinger fordelt i Vejlby og omegn. De råder over ca. 1200 lejligheder og udvider løbende antallet af lejemål.

De kontaktede os, da de følte det var tid til at få opdateret forhenværende løsning til en ny, der opfyldte alle krav til responsive visning på hhv. mobile og tablets, men som også imødekom en nem og brugervenlig backend, så de ikke var afhængige af eksterne samarbejdspartnere til opdateringer af tekster og billeder på deres side.

WordPress blev valgt

For at imødekomme ønsket om en nem og brugervenlig backend, faldt det naturlige valg på CMS-systemet WordPress. Her har 10marts1943 fuld adgang til alt indhold på siden, hvor de nemt og lige til kan gå ind både og tilføje/ændre/fjerne menuer, indhold, billeder o.lign, uden at skulle være afhængig af store egenskaber indenfor IT.

Forbrugsafmåling

Som et led i den digitale udvikling, ville 10marts1943 udbyde den service, at lade alle beboer i Afdeling 10, Vejlby Vænge, aflæse deres vand, varme og elforbrug direkte på siden.
Derfor er der på siden udviklet en bro mellem deres målere og deres nye hjemmeside, der indhenter disse informationer ud fra hver beboers eget lejemål.

Lynhurtig server

Hjemmesiden ligger på HØKS’ egen server, der er en af de mest pålidelige af slagsen, der både sikrer en høj hastighed samt en oppetid tæt på 100%.