Karriere

Hos Høks drives vi af flotte resultater og elsker at opnå dem.

Men samtidig ved vi godt, at der er – og skal være – mere i livet end arbejde. Så selvom vi knokler hårdt for vores mål og vores kunder, husker vi altid at have det sjovt undervejs.

Efterspørgslen på professionelle webshops er heldigvis større end nogensinde. Derfor leder vi typisk også efter flere dygtige hoveder inden for udvikling og projektledelse, som kan blive en del af vores team. Men vi advarer dig. I de fem år vi har eksisteret, er det kun en enkelt kollega, der har sagt op. Og han var kommet ind på drømmestudiet.

Hvis vi er noget for dig, så er du garanteret også en for os.

Et job hos Høks.

Fleksibilitet

Arbejd når du har lyst og i de timer, du er mest produktiv. Vi tror på, at du selv kan planlægge din tid og at du yder mest, når der er fuld frihed.

Kloge hoveder

Vi ansætter fra øverste hylde. Næsten alle ansatte har tidligere gjort karriere som selvstændig eller hos førende danske virksomheder.

Attraktiv lønpakke

Det skal aldrig være lønnen der driver værket. Når det er sagt, så ved vi godt, at vi kun tiltrækker markedets bedste folk, hvis vi giver en ordentlig løn.

Ekstra goder

Firmature

Hvert år tager vi afsted sammen. For at komme lidt væk, hygge os og få perspektiv på det hele. De sidste år har vi været en uge i Spanien, samt en uge i et lækkert sommerhus ved Fåborg.

God mad

Vi tager ofte ud og spiser rigtig god mad sammen. Senest har vi planlagt en tur til Restaurant Lyst og i december var vi igen på den lækre Michelin Restaurant Domestic i Aarhus.

Udvikling

Vi tilbyder løbende kurser og uddannelse. Tag certificeringer, ekstra onlinekurser eller andet. Vi bestræber os på at 10% af din tid skal gå til at dygtigegøre dig yderligere inden for dit fag.