Køreklar
B2C Webshop

Alt du har brug for for at kunne drive en succesfuld B2C Webshop. Bygget på Magentos standardssoftware. Tilpasset din virksomhed.

Vi har mere end 300+ glade kunder. 9 ud af 10 anbefaler os til andre.

Alt I har brug for, for at få en succesfuld B2C Webshop. Samlet i èn stærk løsning.

Fleksibel og Professionel

Stor frihed ift. oprettelse og vedligeholdelse af produkter, tilpasning af design, rabatregler, kategorier, CMS-sider og meget mere.

Flot design på alle enheder

Din webshop bliver vist optimalt på både mobil, tablet og computer, så dine brugere får optimale shoppemuligheder på alle enheder

Integration til Økonomi og ERP

Mulighed for smertefri integration til bl.a. NAV, e-conomic, C5, VISMA og flere. Synkroniser let ordre- og produktdata på tværs af systemerne.

Lynhurtig Hosting

B2C Webshoppen hostes på en sikker, hurtig og optimeret server, så I får høj oppetid og en lynhurtig webshop.

Oplæring og Support

Vi lærer Jer at bruge jeres nye B2C webshop og vores eksperter står til rådighed, når I skal have løbende support til jeres løsning.

Kom til tops i Google

B2C Webshoppens opbygning sikrer, I får det bedste udgangspunkt for at komme til tops i Google, så I får flere besøgende og flere salg.

Hvem vælger vores B2C shop?

Vores B2C Shop er skræddersyet ambitiøse virksomheder, som ønsker at sælge mere på nettet uden at bruge en formue på at komme i gang.

Dette kendetegner de fleste af vores kunder, som vælger vores B2C-webshop:

  • Er vokset ud af mindre shopsystemer såsom WooCommerce, Shopify, DanDomain.
  • Vil hurtigt i drift og vil spare pengene til markedsføring
  • Vil sove trygt om natten, velvidende du kører på en gennemtestet ehandelsplatform
  • Vil bruge dit budget på markedsføring istedet for webudvikling og kreative workshops
  • Ønsker en nem og kraftfuld webshop, som kan skaleres frit efter dit behov.

Hosting af din Webshop

Lynhurtigt servermiljø

Din B2C shop bliver lagt på en sikker, hurtig og optimeret server, så I får høj driftsikkerhed og en lynhurtig B2C shop.

Topsikrede faciliteter og redundans på alle webservere gør, at i får branchens bedste oppetid og support.

Serveren er optimeret til netop vores Magento B2C shop og alle indstillinger er sat til, at yde maksimal performance.

B2C webshoppen indeholder alt det, I har brug for:

 

FunktionInkluderet
Installation og opsætning af Magento
Opsætning af dansk sprog
Høks Magento Template

Alle løsninger kommer med vores flotte, mobiloptimerede Magento Template. Designet tilpasses jeres farver og stil.


Opsætning af dansk moms
Opsætning af Epay betalingsmodul

Epay betalingsmodul, der gør det sikkert for dine kunder at betale med alle de mest brugte betalingskort.


Optimeret 1. step checkout modul

Undgå en betalingsproces der er opdelt i flere trin. Vi samler betalingssiden på én samlet side og gør det nemt og overskueligt for brugeren at komme igennem check-out


Implementering af Avanceret søgefunktion
2 timers oplæring over skype i brugen af Magento
Søgemaskineoptimeret webshop

Vores template er sat op efter alle Googles best practices, så I får bedst muligt udgangspunkt for at ligge højt i Google.


Mobilvenligt design

Over hver anden forbruger tilgår din webshop for mobileenheder som smartphones eller tablets - derfor har vi selvfølgelig sørget for, at din hjemmeside bliver vist optimalt til de mindre skærmstørrelser.


Rabatkoder

Bestemt selv reglerne for dine rabatkoder. Måske skal de virke på alle produkter? Måske skal de først virke, hvis deres ordrer er over 1500kr?


Lagerstyring

Vær ikke bange for at sælge et produkt, I ikke har på lager. Systemet har indbygget lagerfunktionalitet, så I kan sætte antal på jeres produkter under oprettelsen. Ved køb af et produkt, vil systemet selv opdatere antallet, så I ikke selv skal tænke på det. Endvidere kan I selv bestemme, om “Out-of-stock”-produkter skal vises /ikke-vises på jeres webshop.


Kundelogin - med oversigt

Med kundelogin får kunderne mulighed for at se oversigten over deres igangværende salg, tidligere salg, mulighed for at downloade fakturaer mv.


Fleksible produkter

Opret dine produkter med flere forskellige variationsmuligheder, som f.eks. farve, størrelse eller vægt, og definer en individuel pris til dine varianter hvis ønsket.


Fragtpriser

Definer dine fragtpriser afhængig af land, vægten på dine produkter eller landsdel. Måske ønsker I gratis levering ved køb over 500kr? Dette er også et af de mange muligheder indbygget.


Relaterede produkter

Tildel relaterede produkter til et produkt for at fremme salget på din webshop. Kunder har ofte brug for mere, end de selv ved.


Nem filtrering (Multiselect)

Lad dine kunder blive mødt med en smart filtrering på produktsiden, så de hurtigt kan finde de produkter, de ønsker at se. Lad dem tilmed kunne filtrere på flere parametre for at gøre deres filtrering endnu mere konkret.


Flere brugerniveauer

Måske har I en lagermedarbejder, der skal pakke dine ordre, men ikke skal have mulighed for at se omsætningen? Eller måske skal dine sælgere ikke have mulighed for at se andet i backenden end dine produkter?
Definer selv backend-adgange på tværs af din virksomhed og lad dem kun se, hvad der er relevant for deres arbejde.


3 mdrs gratis hosting3 mdrs gratis hosting på vores
Magento Server #1
Google Analytics sporing

Få et overblik over besøgende på din hjemmeside via Google Analytics, se hvor lang tid dine brugere er på sitet, hvilke sider de besøger, hvilke sider de har tendens til at forsvinde hurtigt fra mm.


Nyhedsbrev-integration

Gør det nemt for dine kunder at tilmelde sig jeres nyhedsbrev. Jeres nyhedsbrev kan efterfølgende sættes op, så der bliver udsendt automatiske emails med deres sete produkter, produkter der kunne have interesse eller blot almindelige nyhedsmails.


Tilkøb
Tilføjelse af nyt sproglagTilkøb
Ean betalingsmodulTilkøb
Integration til ERP-system

Til jer der ønsker det tætteste i kommer på et fuldautomatisk vedligehold af jeres webshop, og som i forvejen bruger et ERP-system til håndtering af jeres produkter.
Få en integration fra dit ERP-system til din Webshop (1-vejs eller 2-vejs), der hver dag synkroniserer produkter (lager), ordre, debitorer, rabatter, kundegrupper, mv. mellem dine 2 systemer - så du undgår at skulle oprette det samme indhold 2 gange.


Tilkøb
Brands/Leverandør-oversigt

Gør det nemt for dine kunder udelukkende at se produkter fra én leverandør. Vores smarte plugin samler alle leverandører i én samlet oversigt og brugeren kan frit vælge den leverandør, de ønsker at se produkter fra.


Tilkøb

Med 4 websites og forhandler-ekstranet er der nok at holde styr på. Loftet er ikke nået ift. hvad Høks’ programmører har løst for os – også selvom det har krævet forholdsvis specifikke løsninger tilpasset os.

Anne-Mette Warming PedersenMarketingschef ved Hamlet Protein

Høks står for at drive og vækste ESSENTIALS FOODS’ Magento webshop i UK, Sverige og Danmark. Vi er en krævende kunde, og shoppen er kompleks og med stor ordre volumen. Høks er en uvurderlig drivkraft bag en yty vækst på den rigtige side af 50%. De får derfor mine varmeste anbefalinger

Christian Degner ElsnerStifter & Ejer ved ESSENTIAL FOODS

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, hvor specielt fleksibilitet og hurtig forståelse for vores ønsker, var med til at gøre processen med at lave ny website meget effektiv.

Jakob DallFotograf ved Bam.dk