Webbureau i Århus

400+ glade kunder. 9 ud af 10 anbefaler os til andre.
Må vi høre mere om dine digitale udfordringer?

Om Høks – Dit webbureau i Århus

Over de sidste 6 år har vi hjulpet over 400 virksomheder med at få digital succes. Vi laver alt fra mindre hjemmesider til større tekniske integrationer og søgemaskineoptimering. De fleste af vores kunder kommer fra Århus og omegn, men kundebasen spreder sig derudover også til både København og udlandet.

Alt vi laver skal matche med vores Manifest. Kogt ned er vi et webbureau med følgende fokus:

  • Professionelt og personligt: Vores service skal altid være professionel, men samarbejdet og servicen skal føles personlig
  • Vi skal forstå din forretning: Forstår vi ikke din forretning kan vi heller ikke se dine udfordringer. Og kan vi ikke det, kan vi ikke levere den høje kvalitet, vi ønsker.
  • Ville vi selv købe det? Var vi jer, skulle vi selv have lyst til at købe det produkt, vi sælger. Det betyder altså at den løsning vi sælger skal have en fornuftig pris og give mening for jer. Vi har hverken tid eller lyst til at arbejde på projekter, som vi ikke kan se meningen med!
  • Det skal være sjovt Vi er digitale håndværkere, der elsker vores fag. Projekter, vi indgår i, skal være sjove for os. Ellers kan vi ikke levere en ordentlig kvalitet og så bliver du ikke tilfreds!

Vil du vide mere om hvordan vi konkret tilgår et webprojekt, kan du læse mere om vores proces her 

Eksempler på design fra dit Webbureau i Aarhus

ms-case-devices

 

bgskaerme

 Se flere eksempler på webdesign

Jysk mentalitet. Et webbureau, der knokler!

Frem for at dovne den af med en kop latte, foretrækker vi at arbejde hårdt på at gøre kunderne mere end tilfredse med vores produkter. Vi ved, at vores succes bygger på benhårdt arbejde og tilfredse kunder. Derfor har vi heller ikke nye, dyre kontorlokaler eller seje firmabiler. I stedet laver vi solide, jyske løsninger, hvor du får en høj kvalitet til en god pris.

Hvor I Aarhus holder i til?

Vi bor på Nørre Allé 22 nede i midtbyen. Her har vi et hyggeligt kontor i et smukt bindingsværkshus i en baggård. Der er altid kaffe på kanden og er du i Aarhus er du altid mere end velkommen til at dumpe ind forbi og sige hej til os.

hoeksoffice

 

Typiske opgaver for et webureau i Århus

Overordnet set kan vi hjælpe dig med alt, der foregår i din internet-browser. Vores typiske opgaver er:

Eksempler på virksomheder, der har fået hjælp fra vores webbureau i Aarhus:

Se flere cases her

Samarbejde med andre lokale virksomheder fra Århus

Igennem de sidste år har vi fået mange gode samarbejder op at stå med virksomheder fra Aarhus. Samarbejderne har været en blanding af udvikling og grafisk design for virksomheder i Jylland og omkring Århus. Det gør, at vi kan løse stort set alle opgaver, for hvis vi ikke selv har en mand klar til opgaven, så kan vi drage nytte af vores digitale netværk, der tæller både dygtige freelancere, studerende og andre Aarhusianske virksomheder.

Stolt sponser af Aarhus Golf Klub

Vi støtter gerne vores nærområde – både fordi vi elsker byen, men også fordi det er god forretning. Derfor sponsorerer vi Aarhus Golf Klub, hvor vi er det stolte sponsorer af hul nummer 7. Vi har i øvrigt også lavet deres hjemmeside, ligesom vi har gjort med så mange andre virksomheder i Aarhus. Den kan du se herunder:

aarhusgolfclub-mockup

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os i dag vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan få et overblik over dit hjemmesideprojekt. Vi arbejder i mange forskellige kodesprog såsom PHP, jQuery, Javascript, CSS, HTML og meget mere.

Vil du høre mere?

Kontakt Rasmus Hoeks, der er partner i Høks og har 10 års erfaring fra den digitale branche.

Tlf. direkte: 50 45 12 92
Hovednummer: 51 93 70 17

person