magento design

Professionel Hjemmeside

Over 300 glade kunder. 9 ud af 10 vil anbefale os til andre.

Over 300 glade kunder. 9 ud af 10 vil anbefale os til andre.

Få en professionel hjemmeside

Vil du gerne have en optimeret hjemmeside, der klart og tydeligt kommunikerer, hvem du er og hvad din virksomhed laver? En hjemmeside der er let at bruge og vedligeholde. En hjemmeside der øger engagement og involvering fra dine kunder og besøgende. Med en ny hjemmeside, der er skræddersyet dine og dine kunder behov, og kommunikerer dit budskab klart, øges jeres forretningspotentiale betydeligt. Forbrugerne forventer i dag at din virksomhed er til stede og yder service online.

Når kun det bedste er godt nok

Hos Høks skaber vi en hjemmesideløsning, der realiserer dit onlinepotentiale og sikrer at dine kunder har øget bevidsthed omkring dine produkter og serviceydelser. Hele processen udføres i tæt samarbejde med vores personlige rådgivere og udviklere.

Hjemmesidens formål

En hjemmeside har altid et formål. Det kan være at sælge en vare, at få folk til at tilmelde sig et nyhedsbrev, eller at oplyse om en politisk mærkesag. Det er derfor vigtigt at vi igennem samarbejde og dialog, finder frem til, hvad formålet med netop din hjemmeside er. Kun på den måde, kan vi skabe en hjemmeside, der skarpt kommunikerer, præcist hvad dine kunder har brug for at vide.

Hvad er unikt ved din virksomhed?

Ikke to virksomheder er ens og derfor er onlinebehov tildigital design og webløsningogså altid forskellige. Det skal din hjemmeside selvfølgelig reflektere. Når vi laver en hjemmeside til dig og din virksomhed, er det vigtigt for os at den repræsenterer samme kvalitet som i dine produkter eller serviceydelser. Derfor laver vi heller ikke masseproducerede hjemmesidepakker til en fastlagt pris.

I stedet giver vi altid et individuelt tilbud og en personlig service, tilpasset dit og dine kunders behov. Vi laver erhvervshjemmesider af høj kvalitet. Det er vigtigt at din virksomheds hjemmeside afspejler, hvad der er unikt ved din forretning.

Professionel og personlig hjemmeside

Vi arbejder særligt med WordPress CMS, som kan skræddersyes præcist til dit behov. Derfor kommer din nye hjemmeside til at præsentere din virksomhed æstetisk, professionelt og personligt, hvis I foretrækker det.

Vi er et digitalt bureau der sætter en stor ære i at lave web- og hjemmesideløsninger vi selv ville bruge, og er stolte af.

Når du i samarbejde med os skaber din nye hjemmeside, får du en løsning, der både tilfredsstiller dine og dine kunders behov. Samtidig med at den optimerer din virksomheds online tilstedeværelse og forretningsmuligheder.

Det er vigtigt for os at løfte og optimere din forretningsstrategi igennem hjemmesiden, så der skabes øget værdi for både dig og dine kunder.

Vi står altid til rådighed og er klar på at tage en uforpligtende samtale omkring dine udfordringer og muligheder, hvad angår en ny hjemmeside. På denne måde kan vi sammen løse dine udfordringer og realisere dine ønsker.

For bedre at give dig et indtryk af, hvilken kvalitet og professionalisme du kan forvente af et samarbejde på en ny hjemmeside med os, kan du se nogle af vores cases herunder.

Komplekst kursuskatalog i Magento

Se case

Kompleks B2B og B2C webshop i 3 lande.

Se case

7 Magento webshops samlet i én for en af danmarks største vinduesfabrikanter

Se case

Elegant og lynhurtigt online katalog til B2B/B2C

Se case

Lynhurtigt og lækkert Magento 2 website på 3 sprog

Se case

Danmarks førende emballage webshop bygget i Magento 2 og integreret med NAV

Se case

AirBnb for servicerede lejligheder

Se case

Opdatering til Magento 2 til Webshop i vækst

Se case