PeterParisKasser.dk

Få dine råvarer direkte fra
verdens største fødevaremarked i Paristoppeterparis

Gem

PeterParisKasser.dk

UX, design, programmering, hosting, drift

I samarbejde med Peter Paris, har vi udviklet online platformen Peter Paris Kasser, hvor kunder kan bestille lækre råvarer online direkte fra Paris.
PeterParisKasser kører hver uge til Paris, nærmere Rungis Fødevaremarked, der er verdens største af slagsen, og håndplukker frugter og grøntsager for at sikre den bedste kvalitet overfor deres kunder.

Netop kvaliteten af frugterne og grøntsagerne var noget, der skulle fokuseres på i opbygningen af designet. Derfor er dette design samtidig et af de mest farverige og nuance-prægede, vi i HØKS. har lavet, da designet skulle indeholde et bredt udpluk af deres produktsortiment.

Som kunde hos PeterParisKasser kan du tilmed selv bestemme, om du ønsker at bestille en enkelt kasse eller om du vil abonnere ugentlig.
For at imødekomme dette er der integreret en webshop med tilhørende betalingsgateway, der tilsammen sikrer, at PeterParisKasser kun skal fokusere minimalt på administrationen af ordre. Dermed kan de koncentrere sig om det, de er allerbedst til – nemlig at sælge og servicere deres kunder med frugt og grøntsager af bedste kvalitet.

Løsningen er designet af os selv og vi har også stået for kommunikationen, integrationen og hostingen af hjemmesiden.

 

person